Υποδοχή
Υποδοχή

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα 
«ΆΓΙΟΝ ΌΡΟΣ»  

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρών site δεν ανήκει στην Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους, αλλά ούτε σε κάποια Ιερά Μονή ή κάποιο άλλο Ιερό κελίον εν Άθω.  Ποιοί είμαστε... 

 Καλώς ήλθατε στον δικτυακό μας τόπο.
Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το Άγιο Όρος, καθώς και γενικά για την Ορθοδοξία.

Επίσης, σας προτείνουμε αν θέλετε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να μελετήσετε το παρακάτω άρθρο, πραγματικά,,, αξίζει τον κόπο!

Πρώτα σταύρωσαν τον Χριστό και τώρα κατασκευάζουν σκάνδαλα δια να πλήξουν την Εκκλησία και τον μοναχισμό.

(Άρθρο Αγιορείτου μοναχού).

....

Σίγουρα θα έτυχε να παρακολουθήσετε όλοι στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, αλλά και τις διάφορες ενημερωτικές εκπομπές, τον λυσσαλέο πόλεμο κατά της Εκκλησίας από δημοσιογράφους και παρουσιαστές, οι οποίοι φυσικά δεν γνωρίζουν τίποτα από θεολογία και Εκκλησία, αλλά ακόμη χειρότερα…, δεν πιστεύουν και στον Χριστό.


Με αφορμή λοιπόν τα λάθη, ή τις πτώσεις κάποιων ιερωμένων και ρασοφόρων, ή ακόμη και κάποιων απατεώνων, οι οποίοι μπήκαν στο ράσο δια τους δικούς τους σκοπούς, χτυπούν το σύνολο των μοναχών και των κληρικών και μαζί μ’ αυτούς όλη την Εκκλησία.


Κάποιοι λόγω ιδεολογίας, άλλοι λόγω των αντίθετων θρησκευτικών τους πεποιθήσεων και κάποιοι άλλοι επειδή έπρεπε να κάνουν υπακοή στα σκληρά αφεντικά τους.
Πάντως όλοι, είτε το αντιλαμβάνονταν είτε όχι, είχαν συμμαχήσει στον πόλεμο κατά της Εκκλησίας, στο πλευρό του απ’ αιώνων εχθρού της εωσφόρου (κοινώς “διαβόλου ή σατανά”) και των υπηκόων του.


Στον “βωμό” μάλιστα της τηλεθέασης και της δημοσιογραφικής επιτυχίας, όλοι αυτοί οι δήθεν αξιόπιστοι και δίκαιοι! γινόταν αδίστακτοι “δήμιοι” ακόμη και αθώων καταστάσεων, αφού δεν δίσταζαν να λασπολογήσουν, να πουν ψέματα, να προβάλουν τα γεγονότα με διαφορετική όψη, να ειρωνευτούν, να χλευάσουν και να αποκρύπτουν την σωστή προσέγγιση των πραγμάτων...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ...

 

Αλληλογραφία

Εγγραφείτε στη λίστα μελών αλληλογραφίας μας ώστε να λαμβάνετε τα νέα μας.


Αυτή τη στιγμή

Επισκέψεις

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterΣήμερα:1
mod_vvisit_counterΕχθές:17
mod_vvisit_counterΑυτήν την εβδομάδα:90
mod_vvisit_counterΑυτόν τον μήνα531